ارسال سریع بار به تمام نقاط کشور
ارسال سریع بار به تمام نقاط کشور

جکهای ساختمانی

جهت کفراژ بندی های معمولی در اجرای انواع سقف های تیرچه بلوک و دال ها می توان از جک ها سقفی استفاده نمود. این جک ها توان باربری ۱/۵ تن را دارا می باشد و به صورت استاندارد در ارتفاع ۳/۵ متری طراحی و تولید می گردند. جک های ساختمانی در ارتفاعات ۴، ۵/ ۴ ، ۵ ، ۵/۵ و ۶ متری نیز بنا بر سفارش مشتری قابل تولید می باشند.

حداکثر باربری جک های فوق ۱۵۰۰ کیلوگرم می باشد جک های سقفی عضوهای قائمی هستند که بصورت منفرد نصب شده و مورد استفاده قرار می گیرند.

جهت افزایش ظرفیت باربری و مهار جانبی جک ها، می توان آنها را توسط قطعات افقی و یا مهار بندها در فواصلی به یکدیگر متصل نموده و مهار کرد سرجک قابل رگلاژ: در قسمت بالای داربست ها سرجک سقفی قابل تنظیم اشکل، جهت تعیین تراز دقیق قرار داده می شود .

سرجک قابل رگلاژ از سه قطعه تشکیل می شود, بولت سایز ۳۲ و ورق U شکل به ضخامت ۵ میلیمتر و مهره کلنگی که از چدن نشکن می باشد وسرجک های قابل رگلاژ را بنا به نیاز و درخواست مشتری در اندازه های مختلف ۷۰ , ۶۰ , ۵۰ , ۴۰, ۸۰ سانتی متری با بهترین کیفیت تولید می شوند.

jak

Untitled-10

پیچ های تنظیم جکهای مذکور از نوع رولینگی می باشد و رزوه های آن توسط پرس و بدون برده برداری ساخته می شود.

جهت شمع زنی در قالب بندی سقف های بتنی یا تیر بتنی از جک سقفی استفاده می شود .ت این جک ها مناسب ترین و اقتصادی ترین وسیله برای اجرای دال های سبک ( سقف های بتنی سبک ) و سقف های تیرچه و بلوک هستند . صفحه های بالایی و پایینی جک سقفی به صورت افقی و ثابت می باشد . جک های سقفی  دارای سوراخهایی جهت تنظیم ارتفاع می باشد و برای تنظیم دقیق ارتفاع نیز از پیچ و مهره تعبیه شده بر روی جک بهره می گیرند . استفاده از جک ها در ارتفاع های 3 الی 4/5 متر توصیه شده و پیشنهاد می شود در ارتفاع ها بیشتر از داربست فلزی پیش ساخته استفاده گردد . همچنین جک های فلزی پیش ساخته استفاده گردد . همچنین جک های سقفی با توجه به نیاز اجرایی ، می توانند به صورت T شکل ساخته شوند .
جک های سقفی عضوهای قائمی هستند که بصورت منفرد نصب شده و مورد استفاده قرار می گیرند . جهت افزایش ظرفیت باربری و مهار جانبی جک ها ، می توان آنها را توسط قطعات افقی و یا مهار بندها در فواصلی به یکدیگر متصل نموده و مهار کرد . در صورتی که جک ها ، مقاومت کافی در برابر بارهای وارده داشته باشند می بایست حداقل در دو نقطه درمقابل حرکت جانبی مهار گردند . همچنین جک ها را می بایست در دو انتها در مقابل جا به جایی مهار کرد . جک های با ارتفاع زیاد را می بایست در دو جهت به صورت افقی و قطری مهاربندی و کنترل کرد . باید توجه نمود که حتماً انتهای تحتانی جک کاملاً ثابت شود به این دلیل که ، در بتن ریزی ها به خاطر فشار بتن سیال تازه ریخته شده و تمرکز فشار بتن در ناحیه محدودی از قالب ، نواحی خالی اطراف بتن ریزی کمی به سمت بالا حرکت کرده که این برخاستن قالب به شل شدن جک های متصل به زمین یا کف طبقه و بعد از آن سقوط شمع ها یا جک ها و در نهایت فروپاشی سیستم قالب بندی منجر می شود . پس باید جک ها را پس از استقرار در جای مورد نظر مهار بندی و تثبیت نمود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

4 × 1 =

تلفن کارخانه
تلفن همراه 1
تلفن همراه 2
× چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟